Sajam zdravog življenja i prirodne ravnoteže

Sajam zdravog življenja i prirodne ravnoteže

Već četvrtu godinu za redom, u Zagrebu se održava zanimljiv sajam, kojega svake godine posjećuje sve više i više ljudi. Sajam, osebujnog naziva  Mystic, okuplja sve pobornike zdravog načina života, slobode govora, prirodne ravnoteže i različitosti. Pozitivni dojmovi sa prošlogodišnjih sajmova, dobra su preporuka da se i ove godine zaputite na ovaj sajam. Rujan je mjesec koji obiluje brojnim sajmovima i događanjima a Mystic se održava od 19 – 22. 09. Njegov međunarodni karakter je poseban jer okuplja brojne izlagače iz gotovo svih krajeva svijeta. Sajam Mystic je slobodno mogu reći oaza opuštanja! Oaza opuštanja ispisana raznim metodama opuštanja i različitim viđenjima na svijet. Načini života se razlikuju od osobe do osobe a Mystic je savršeni sajam na kojemu možete doživjeti zdravo ozračje.

Tijekom godina života, mediji pa i osobe koje nas okružuju, često nas uče pogrešnim stvarima. Manipulacija medija je uistinu učinkovita psiho-manipulacija ali da li nas mediji podučavaju uvijek dobrim i pravim stvarima?! Neistine su nekako postale naša svakodnevica a upravo takve neistine nas uče pogrešnim stvarima. Oaza opuštanja, kao što je sajam Mystic je pravo mjesto ukoliko želite proširiti svoje vidike i osigurati si kretanje istinom i pravim vrijednostima življenja. Kako bismo agresivne manipulacije sveli na minimum, nikako ne bi trebali robovati financijskim gigantima i nedodirljivim tvrtkama.
Svaki problem ima svoje riješenje, samo je bitno na vrijeme ga otkriti.

Po meni je svaki dio sajma poseban na svoj način ali jedan dio sajma svakako vrijedi posebno napomenuti a to je ekološki uzgojena hrana. Danas, živimo u vrijeme robovanja trgovačkim centrima, njihov profit je neupitan a naše zdravlje se nalazi na marginama društva. Uvijek se nekako sve svodi na profit, bez obzira na posljedice. Mystic je sajam koji će vas podučiti kako i na malom komadiću zemlje uzgojiti ekološku i organski uzgojenu hranu. U nazad nekoliko godina se povećala svijest o zdravom načinu života a pod tim podrazumjevam i zdravu hranu. Zdrava hrana je naša energija i zdravlje i nikako ju ne smijemo držati na marginama. Ovogodišnji sajam Mystic biti će orijentiran organskom uzgoju hrane, pripremi zdrave hrane, degustaciji iste,  pa sve do brojnih radionica na kojima možemo naučiti mnogo toga.

Energetska učinkovitost i očuvanje okoliša je također vrlo važan dio naše svakodnevice. Ukoliko posjetite ovaj sajam, jamčim vam da ćete vrlo brzo promijeniti svoje shvaćanje  energije i očuvanje okoliša. Naučite ili se samo podsjetite na one prave vrijednosti kojima su nas učili naši roditelji ili naše bake. Njihovo iskustvo je vrlo važno! Stari običaji, alternativne metode liječenja, ljekovito bilje, zaboravljene namirnice....samo su dio onoga što možete vidjeti na ovom sajmu.

Kada naučimo živjeti u skladu sa prirodom, poštivajući njene resurse i vrijednosti tek tada ćemo moći reći da živimo zdravo! Sajam Mystic otvara svoja vrata na zagrebačkom velesajmu od 19. 09. 2013. i traje samo tri dana. Posjetite barem jedan sajamski dan i naučite mnogo dobrih stvari koje su zaboravljene ili namjerno gurnute na margine društva.

Prodaja slika Online

Tekstovi i fotografije na ovoj stranici vlasništvo su njihovih autora i nije dopušteno njihovo skidanje i upotreba bez odobrenja autora i bez navođenja linka stranice kao izvora.

NAVIGACIJA