FacebookTwitterGoogle Bookmarks

Korisnička ocjena: 5 / 5

Zvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivnaZvjezdica aktivna
 

Decoupage....je salvetna tehnika koja se pojavila i 17 stoljeću...naziva se tehnikom siromašnih jer koristi salvetu i boju za ukrašavanje detalja namještaja ukrasnih predmeta i sl...posebno se cijeni tehnika koja novim predmetima daje stari štih a starim i gotovo neupotrebljivim komadima namještaja daje novi život.

jedrenjak

U našim krajevima se pojavila se početkom 20 stoljeća, no brzo nestaje i ponovo se pojavljuje 70 godina istog..pravu expanziju doživljava unatrag par godina, a od svojih početaka do danas je izuzetno napredovala i usavršila se do neprepoznatljivosi u odnosu na početke.

decoupage

 
NAJ-NAJ.HR je zabavno edukacijski portal na kojem možete birati svog omiljenog favorita
OVOG LJETA BUDI NAJ NAJ Nominiraj prijateljicu ili prijatelja u kategoriji “Ljepota “ i obuci majicu “NAJ NAJ“!Za svakog kandidata kojeg žiri odobri i osobu koja ga je nominirala poklanjamo majicu FRUIT OF THE LOOM. Nakon što vidite da je Vaš kandidat objavljen pošaljite nam na email i željene brojeve majica.

Prodaja slika Online

Najnovije na stranici

Tekstovi i fotografije na ovoj stranici vlasništvo su njihovih autora i nije dopušteno njihovo skidanje i upotreba bez odobrenja autora i bez navođenja linka stranice kao izvora.

© 2013 Ludvig dizajn. All Rights Reserved.