Креативен дизајн - Лудвиг дизајн

Интернетот е медиум кој е незамисливо без рекламирање и маркетинг. Постојат многу портали кои обезбедуваат различни видови на дизајн и дизајн, но повеќето од нив се комерцијални. Лудвиг дизајн на портал кој е посветен на сите луѓе кои се ангажирани во некој вид на креативни и уметнички работа. Креативни луѓе, уметници, дизајнери ... од сите сфери на уметноста работа, тука се добредојдени.

Уметноста е насекаде околу нас, само треба да го препознаеме. Лудвиг дизајн е портал кој се среќаваат уметниците и страсни фанови на креативност од целиот свет. Секој сегмент на делото е друга приказна, тоа мора да биде кажано. Приказната дека овој сајт е мултинационална приказна, приказна која е интересна и креативна во посебен и уникатен начин. Дизајнери и уметници од речиси сите сфери на уметноста, надополнувајќи oplemjenjuju и направи приказна поинтересна.

Модерните времиња денес, остава многу малку време да уживаат во креативните работи. Страст, убавина и талент, се симболи на креативни работи и луѓе кои ги создаде. Креативност е занемарена гранка на уметноста, така што е многу важно да се покаже на светот дека се уште е присутна во главите и рацете на уметникот достоен. Креативноста е многу важна карактеристика. На креативните луѓе во текот на годините, успеа да им помогнам на ковертот и да го премости јазот што ги разделуваа луѓето. Ова е причината зошто, овој сајт и создаде.

Лудвиг дизајн на веб е место кое ги обединува сите луѓе со добра волја кои сакаат да покажеме секој вашиот визија за светот преку уметноста, дизајн и креативност. Ако сте таков човек, Ве повикувам да ни се придружат во пишувањето на нашите заеднички приказни. Ги повикува сите уметници, креативци, фотографи ... кој сакате да му покажеме на светот своите уметнички дела, да ни се придружат во http://www.ludvig-designe.com/

Страница е поставена на повеќе од 200 веб директориуми во светот. Нашите посетители доаѓаат од сите делови на светот, од Европа, Азија, па дури и Јужна Америка. Биде креативен и да го покаже на светот својата убава работа. Во прилог на прикажување на вашиот талент и креативност, вашата работа е на овој сајт и вашите реклами. Рекламирање што е потребно за да се рашири зборот, во целиот свет. Да се приклучат многу креативни луѓе, сите што ви треба е да ни ги испратите нивната работа триесет и една текст, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. и вашите креативни галерија потези да ги направи. Сите ваши документи и статии објавени на овој сајт се уште е само твое. Нивните симнување, копирање и понатамошна употреба е дозволено без согласност на авторот и без вклучување на линк страница извор.

Придружете ни се во создавање на повеќе убави и креативни приказни. Сите коментари, предлози, или комплименти се добредојдени. Секој твој сугестија или предлог ќе биде разгледан и ќе се обидеме да се направи овој сајт дури и подобро и повеќе интересно. Сите соништа на креативни луѓе, ние се стремиме да се претвори во реалност, затоа што само заедно можеме да го промениме свеста за важноста на дизајнот и уметноста во секоја област од животот. Со почит и убав креативен ден!

Željko Bedić -  http://www.ludvig-designe.com/

 

Prodaja slika Online

Tekstovi i fotografije na ovoj stranici vlasništvo su njihovih autora i nije dopušteno njihovo skidanje i upotreba bez odobrenja autora i bez navođenja linka stranice kao izvora.