FacebookTwitterGoogle Bookmarks

Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

''FOTKA S PORUKOM''

Hrvatski brand s motivacijskim porukama u koje ćete se zaljubiti!

FOTKA S PORUKOM

Jeste li se ikada zapitali kako bi izgledao svijet kada bismo si međusobno udjeljivali samo lijepe riječi i komplimente ili k tome još dijelili poruke s najdražima? Bez oholosti, mržnje i vrijeđanja? Vrijeme je da se s riječi prijeđe na djelo i pokaže da je to uistinu moguće!

FOTKA S PORUKOM

Idejni začetnik, mladi fotograf Dominik Papić odlučio je suzbiti mržnju na minimum i pokrenuti vlastiti projekt koji će zasigurno zaintersirati veliki broj ljudi jer ovako nešto još nismo imali u Hrvatskoj. Barem ne u ovome obliku. Riječ je o Fotki s porukom koja ima za cilj kroz različite proizvode s fotografijama i motivacisjkim porukama širiti dobre i pozitivne vibracije i time smanjiti svu lošu i negativnu energiju i usmjeriti ju na nešto dobro, plemenito i vrijedno. U tom projektu nije sam, već mu je dobar prijatelj Nenad Šivak uskočio kao asistent i zajedno su osmislili cijelu kampnju, strategiju i promotivne materijale kojima planiraju osvojiti veliki broj ljudi.

FOTKA S PORUKOM

- Naš cilj prvenstveno je usrećiti ljude te da naše proizvode koriste svakodnevno jer će se uz naše poruke zasigurno bolje osjećati. Primjerice, uz našu motivacijsku šalicu ''Budi nečije svjetlo na kraju tunela'' dan vam naprosto ne može započeti loše, zar ne? Ili, ako ćete dragoj osobi pokloniti proizvod, zasigurno ćete ju oduševit s porukom ''Budi kap koja mijenja svijet'' i slično - kaže Dominik.

FOTKA S PORUKOM

U cijeli projekt uloženo je minimum novaca, ali jako puno vremena jer je bilo potrebno osmisliti cijeli koncept i razraditi ideju. Prvenstveno smo krenuli s digitalnom kampanjom koju će potom pratiti i ona fizička s proizvodima. Tako ćemo u narednom razdoblju imati veliku motivacijsku akciju #BUDIMOTIVACIJA koja ima za cilj ljude potaknuti da pokažu najbolje od sebe; primjerice da snime video u kojemu rade neko dobro djelo ili iskazuju ljubav jedni prema drugima. Na taj će način skupljati bodove i na kraju godine ćemo imati veliko natjecanje u kojemu će najbolji dobiti vrijednu nagradu, a o čemu je točno riječ saznat ćete ako pratite naše društvene mreže!

FOTKA S PORUKOM

Isto tako, kroz tjedan ćemo imati razne akcijske ponude, pa ćemo primjerice imati dan u tjednu u kojemu su naši proizvodi sniženi za 5 ili 10 posto. Planiramo i razne akcije kroz vrijeme adventa gdje ćemo imati advnetski kalendar u kojemu ćemo svaki dan otkrivati neka nova iznenađenja, proizvode, akcije i slično.

Prodaja slika Online

Tekstovi i fotografije na ovoj stranici vlasništvo su njihovih autora i nije dopušteno njihovo skidanje i upotreba bez odobrenja autora i bez navođenja linka stranice kao izvora.

© 2013 Ludvig dizajn. All Rights Reserved.