Aukcija fotografija „Ljepota za znanje“

 

Srpsko privredno društvo Privrednik poziva vas da svojim dolaskom podržite i uveličate veliku dobrotvornu a(u)kciju koja će se održati u petak 21. decembra 2018. u 19 sati u klubu Privrednikov dom, Preradovićeva 18, Zagreb.

Aukcija fotografija „Ljepota za znanje“ objedinila je čak 17 renomiranih fotografa iz Hrvatske i regije koji su velikodušno donirali svoje fotografije za potrebe prikupljanja sredstava za stipendiranje talentiranih učenika i studenata slabijih materijalnih mogućnosti.

Svoje radove donirali su sljedeći fotografi:

Marko Beslać, Martin Candir, Petar Dabac, Jovica Drobnjak, Predrag Gostimirović, Josip Klarica, Mario Krištofić, Dragan Kucurić, Ivica Lajtner, Saša Novković, Darije Petković, Ivan Posavec, Mićo Samardžija, Bruno Szüts, Boris Šimundić, Predrag Uzelac, Mio Vesović.

Klub Privrednikov dom bit će otvoren od 18 sati, te će posjetitelji moći slobodno razgledati izložene fotografije prije same aukcije.

Dobro došli!Aukcija fotografija „Ljepota za znanje“

Prodaja slika Online

Tekstovi i fotografije na ovoj stranici vlasništvo su njihovih autora i nije dopušteno njihovo skidanje i upotreba bez odobrenja autora i bez navođenja linka stranice kao izvora.