Skupna izložba "Moj doživljaj muke"
vrijeme: 16.04.2019. - 27.04.2019.
mjesto:  Galerija Šira, Preradovićeva 13, Zagreb

Skupna izložba Moj doživljaj muke

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na otvorenje izložbe "Moj doživljaj muke" u okviru manifestacije "Pasionska baština", koje će se održati u utorak, 16. travnja 2019. godine u 18 h u Galeriji Šira, Preradovićeva 13 u Zagrebu.

Tradicionalna izložba studenata Akademije likovnih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu unutar manifestacije "Pasionska baština" pokušaj je interpretacije zadnjih dana života Isusa Krista, pitanja koja se već dva miljenija vežu uz njegovu žrtvu i uskrsnuće kao radosnu vijest, posebno za one potlačene.
Studenti i studentice predstavlju radove koji govore o olovno sivom trenutku smrti, sv. Petru i pijetlu, srce koje kuca za drugog, otvaraju se pitanja stradanja i sudbine čovjeka, a posebno pravednika koji je nepravedno osuđen i kažnjen.
Čini se kao da opisuju i sadašnju sudbinu milijuna ljudi.

izv.prof.art. Tomislav Buntak

Izložbu možete pogledati u radnom vremenu Galerije (pon-pet: 16-20 h, subotom: 11-16 h) do 27. travnja 2019.

Realizacija izložbe podržana je sredstvima Ministarstva kulture Republike Hrvatske i Gradskog ureda za kulturu Grada Zagreba.

Pratite nas i na stranicama Galerije Šira :

https://www.facebook.com/GalerijaShira/
http://www.shira.alu.hr

 

Veselimo se Vašem dolasku!

Prodaja slika Online

Tekstovi i fotografije na ovoj stranici vlasništvo su njihovih autora i nije dopušteno njihovo skidanje i upotreba bez odobrenja autora i bez navođenja linka stranice kao izvora.