Meet the Master: Beatrice Tillier


vrijeme:  četvrtak, 9. svibnja 2019., s početkom u 12 sati
mjesto: Akademija primijenjenih umjetnosti u Rijeci, Slavka Krautzeka 83, Rijeka
Akademija ima čast ugostiti Beatrice Tillier, trenutno jednu od vodećih europskijh ženskih autorica s područja ilustracije i stripa.

Izvor: www.facebook.com/events/2500695446616806

Meet the Master: Beatrice Tillier

Pozivamo vas na otvorenje izložbe autorice, koje je prema protokolu predviđeno s početkom u 12 sati, u prostorijama Galerije Akademije na prvom katu, te susret i predavanje s ovom intrigantnom autoricom u 12,30 u prostoriji Bauhaus, u suterenu Akademije.
"Meet the Master - Šuma djevica; o spolovima i vrstama, izvan zamislivog" publici će razotkriti bogati opus ženskih likova i scenarija ilustriranim djelima Beatrice Tilier, a u suradnji s vrhunskim scenaristima.
Gostovanje se ostvaruje putem EU projekta Wom@rts #womarts
Woman Equal Share Presence in Arts and Creative Industries), sredstvima EU komisije Kreativna Europa te Ministarstva kulture Republike Hrvatske.
nemojte propustiti ovu priliku jer autoričin je kalendar zbivanja već prepun, stoga je susret na riječkoj Akademiji njen moguće i prvi službeni posjet Hrvatskoj, te velika čast i jedinstvena prilika za sve ljubitelje umjetnosti, stripa i ilustracije!

Prodaja slika Online

Tekstovi i fotografije na ovoj stranici vlasništvo su njihovih autora i nije dopušteno njihovo skidanje i upotreba bez odobrenja autora i bez navođenja linka stranice kao izvora.