Izložba Hibe Alajbegović Mustafić "Na nJedrima bosanskim"

vrijeme: 14.09. u 19 sati
mjesto: Muzej knjževnosti i pozorišne umjetnosti, Galerija Mak, Sarajevo

Izložba Hibe Alajbegović Mustafic

Hiba Mustafić rođena u Sarajevu 1960. godine, gdje se i obrazovala

Kreativnost,a osobito afinitet prema likovnoj umjetnosti iskazala je još u ranom djetijnstvu,a već tokom osnovnog školovanja bilježi i prva priznanja za iskazani talent.

Profesionalno višegodišnje bavljenje turizmom niti jednoga trenutka nije umanjilo njenu ljubav prema likovnoj umjetnosti niti potrebu da se iskaže upravo na ovom polju.

Rezultat toga je i samostalni projekt -Galerija „Blue Art“ koji pokreće 2012. godine ,nakon 30-ogodišnjeg stvaralaštva. Riječ je o autorskoj galeriji otvorenoj s ciljem da široj javnosti predstavi isključivo svoja certificirana djela, od umjetničkih slika u raznim likovnim tehnikama (ulje i akril na platnu, grafika, crtež, pastele) do umjetnički obrađenih predmeta od upotrebne vrijednosti.

Tijekom proteklog razdoblja Hiba Mustafić predstavila se domaćoj i inozemnoj javnosti kako samostalnim izložbama tako i kao autorica-sudionica niza kolektivnih, humanitarnih, revijalnih i aukcijskih izložbi i likovnih kolonija i radionica u BiH i inozemstvu 

Prodaja slika Online

Tekstovi i fotografije na ovoj stranici vlasništvo su njihovih autora i nije dopušteno njihovo skidanje i upotreba bez odobrenja autora i bez navođenja linka stranice kao izvora.