11. minijatura fotografije udruge Fijaker

11. minijatura fotografije udruge Fijaker

Pozivamo vas na svečanu podjelu nagrada 8. prosinca od 18 do 22 sata u „Slovenskom domu“, Masarykova 13, Zagreb.
U skladu s epidemiološkim napucima za održavanje izložbi neće biti svečanog otvorenja, već će se nagrade, pohvale i zahvale dodijeljivati u periodu od 18 do sata.22. Sve minijature moći će se otkupiti po jedinstvenoj cijeni od 20 kn /kom. Novac prikupljen od prodaje darovat će se, kao i svake godine, udruzi sa socijalno-humanitarnim ciljevima OZANA, Vukovarska 235, Zagreb.

U prilogu rezultati žiriranja.

Na 11. FOTO SALON MINIJATURE 2021. u organizaciji Udruge Fijaker odazvalo se 29 autora sa 114 fotografija. Povjerenstvo, u sastavu Krešimir Mehičić, predsjednik, Slavka Pavić i Ivana Planinić, članovi, dodijelilo je jednu prvu, dvije druge i tri treće nagrade, te šest pohvala i iznimno dva posebna priznanja za kolekciju od 4 fotografije.

Nagrade i pohvale pripale su:

1. nagrada
- Ljiljana Šivak

2. nagrada
-Zrinka Lovrić
-Đurđa Petrišić

3. nagrada
-Kristina Matijaš
-Zvonko Radičanin
-Davorka Trbojević

Pohvale

-Fredy Fijačko
-Biljana Knebl
-Neda Rački
-Karmen Stošić
-Nenad Tica
-Tvrtko Ujević

Posebna pohvala za kolekciju
-Nenad Martić
-Vladimir Vučinović

Svi ostali autori primit će zahvalnicu za sudjelovanje.

Na natječaj su 29 autora u konkurenciji poslali ukupno 114 radova.
Prema propozicijama natječaja, povjerenstvo je od autora koji su poslali više radova, odabralo jedan rad za konkurenciju, a svi radovi sudjeluju na izložbi.

Ostali sudionici natječaja: Branka Dimić, Ivanka Gavran, Boris Golub, Željko Grganić, Željko Grbac, Biserka Harapin, Andor Janči, Blaženka Kadija, Miroslav Kadija, Đurđica Kocijančić, Mariann Makrai, Željko Novaković, Javorka Pangerčić, Slavka Pavić, Neno Mihovil Tica-Čelić

Nagrađenim i pohvaljenim autorima čestitamo, a svim sudionicima zahvaljujemo na odazivu.

Prodaja slika Online

Tekstovi i fotografije na ovoj stranici vlasništvo su njihovih autora i nije dopušteno njihovo skidanje i upotreba bez odobrenja autora i bez navođenja linka stranice kao izvora.