Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

JOSIP RUBES -  Vizualne apstraktne kompozicije

JOSIP RUBES -  Vizualne apstraktne kompozicije

                    Životopis
:

Josip  Rubes, diplomirani slikar i liječnik u mirovini, rođen je 1942. u Pavlovčanima nedaleko Jastrebarskog. Osnovno školovanje završio je u Jastrebarskom a gimnaziju i Medicinski fakultet u Zagrebu 1970.  2012. diplomirao je na Arthous – College of VisuaL Arts u Ljubljani. Tema diplomskog rada bila je „Jackson Pollock i njegov utjecaj na E. Murtića“. Od 1972. živi u Klokovcu kod Krapinskih Toplica. Do umirovljenja 2007. radio u Specijalnoj bolnici za medicinsku rehabilitaciju. 

Slikarstvom se bavi od rane mladosti.  Od 2008. slika apstraktnim stilom. Dobitnik je više međunarodnih nagrada i priznanja. Sudjelovao je na brojnim skupnim izložbama i priredio desetke samostalnih. 2019. imao samostalnu izložbu u Parizu.

Adresa: Josip Rubes, Klokovec 226., Krapinske Toplice

Mob. 098 920 6452                                                                                                                    E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.                                                                                       https://apstraktno-slikarstvo-josiprubes.com
https://www.ludvig-designe.com/josip-rubes

Prodaja slika Online

Tekstovi i fotografije na ovoj stranici vlasništvo su njihovih autora i nije dopušteno njihovo skidanje i upotreba bez odobrenja autora i bez navođenja linka stranice kao izvora.

© 2013 Ludvig dizajn. All Rights Reserved.

NAVIGACIJA