Izložba Branke Toplek "Moj svijet boja"

U subotu, 4. lipnja, u 18 sati u zgradi Scheier otvara se izložba radova članice Likovnog udruženja Čakovec Branke Toplek. Naziv izložbe je 'Moj svijet boja'

Izložba Branke Toplek

Branka Toplek rođena je 1968. godine i djetinjstvo je provela u Mačkovcu, a sada s obitelji živi u Šenkovcu. Završila je srednju ekonomsku školu, zanimanje ekonomist. Udana je te majka sina i kćeri. Slikanjem se aktivno bavi od 2018. godine kada je krenula na edukacije. U školi slikanja prošla je sve tehnike, a najviše ju je oduševilo ulje. Zbog toga se i najradije izražava uljem na platnu, a istražuje akril i to pouring tehniku. Voli slikati cvijeće, voće i pejzaže. Najčešće slika u smiraj dana, a miješanje boja je opušta te uživa u procesu stvaranja.

Član je Likovnog udruženja Čakovec te sudjeluje na likovnim kolonijama i humanitarnim akcijama. Zadnje dvije godine uči realizam na online platformi Michael James Smitha. Kroz ove godine uključuje se sa svojim slikama na razne grupne izložbe, a ovo joj je druga samostalna izložba.

Izvor: emedjimurje.net.hr/

Prodaja slika Online

Tekstovi i fotografije na ovoj stranici vlasništvo su njihovih autora i nije dopušteno njihovo skidanje i upotreba bez odobrenja autora i bez navođenja linka stranice kao izvora.