Izložba "Snaga ženstvenosti"

vrijeme: SRIJEDA, 8. OŽUJKA 2023. U 18:00

mjesto: Pučko Otvoreno Učilište Koprivnica

Izložba

Ženstvenost je energija koja je u svakoj ženi drugačija, jedinstvena te možemo reći da postoji onoliko tipova ženstvenosti koliko postoji i žena. Problem je u tome što mnoge žene nisu svjesne svoje ženstvenosti i strano im je komunicirati i izražavati tu svoju stranu.
Često u svakodnevnoj užurbanosti izgubimo sebe a da toga nismo niti svjesni. Zato je neophodno graditi ljubav prema sebi, poštovanje i prihvaćanje sebe onakvima kakvi uistinu jesmo. Važno je da si dopustimo slobodu izražavanja vlastite istine te iznošenja stavova i pogleda na svijet. Na taj način doći ćemo u doticaj sa svim svojim dijelovima i kvalitetama svog bića.
Otkrivanje vlastite ženstvenosti je otkrivanje vlastitog bića, a to doprinosi sveukupnoj sreći i harmoniji, kvalitetnijim odnosima i boljoj percepciji okoline. Posjetite našu izložbu u dvorani Domoljub, na POU Koprivnica i uveličajte naš event.
Slikarice Larisa Golec i Ljerka Bojovski.

Prodaja slika Online

Tekstovi i fotografije na ovoj stranici vlasništvo su njihovih autora i nije dopušteno njihovo skidanje i upotreba bez odobrenja autora i bez navođenja linka stranice kao izvora.

NAVIGACIJA