IZLOŽBA - SVIJET U MOJIM BOJAMA

Izlozba viktorija psag
Svijet je samo platno za našu maštu, barem tako kaže američki pisac Henry David Thoreau.

Izložba "Svijet u mojim bojama", savršeno dočarava upravo ovu misao.
Mlada umjetnica Viktorija, svojim raznolikim radovima, obilježenim eksplozijom različitih boja prikazuje svijet upravo onako kako ga ona vidi. Svijet pun mašte, raznolik, šaren, jednostavno neiskvaren. Svijet u kojem sreću čine male stvari. Svijet koji gledaš kroz ružičaste naočale, čak iako ti se čini da je sve oko tebe sive boje.
Svijet u kojem se Balaševićev ringišpil i dalje okreće, a drveni konjići više ne stoje tužno.

Koristeći se tehinkom ulja na platnu te akrilom, postiže veliko bogatstvo kolorita kojim ističe posebnost svake slike. Poigravajući se različitim tonovima, sjenama i kompozicijama dočarava i najsitniji detalj. Inspiraciju za svoje radove najčešće pronalazi u prirodi te su tako najznačajniji motivi šarenog i raznolikog cvijeća, životinja i mora, a nerijetko se potkrade i koji lik iz čarobnih bajki.

Iako vrlo mlada, ali istodobno i vrlo marljiva i ambiciozna, Viktorija nas ne prestaje ostavljati bez daha sa svojim novim idejama koje proizlaze iz svijeta njene mašte. Njezin svijet, njezina bajka, u koju je svatko od nas dobrodošao, neka ostavi dojam svih ovih boja i slika koje će nas potaknuti da u svakoj teškoj i sivoj situaciji osjetimo barem maleni odsjaj svega šarenila.


Prodaja slika Online

Tekstovi i fotografije na ovoj stranici vlasništvo su njihovih autora i nije dopušteno njihovo skidanje i upotreba bez odobrenja autora i bez navođenja linka stranice kao izvora.