Predavanje profesora Nedeljka Tintora o remek-djelu Leonarda da Vincija - Mona Lisi

Zadovoljstvo nam je najaviti jedinstveno predavanje profesora Nedeljka Tintora o remek-djelu Leonarda da Vincija - Mona Lisi. Ovo predavanje bit će održano u prostorijama Knjižnice i čitaonice I.G. Kovačić u Vukovarskoj 35 povodom obilježavanja 520. godišnjice nastanka ove svjetski poznate slike.

mona lisa predavanje

Profesor Nedeljko Tintor, priznati stručnjak za likovnu umjetnost, će nas kroz duboku analizu i intrigantne priče provesti kroz fascinantni svijet Mona Lise. Otkrit će nam tajne koje leže iza osmijeha ove enigmatične dame, istražiti tehničke inovacije koje je Leonardo da Vinci koristio i produbiti razumijevanje kako je ovo remek-djelo postalo simbol svjetske umjetnosti.

Predavanje će nam pružiti uvid u kontekst nastanka slike, njezin utjecaj na umjetnički svijet kroz povijest te raznolike interpretacije koje su se razvile kroz stoljeća.

Prisustvovanje ovom događaju pružit će vam priliku da se uronite u svijet umjetnosti, dublje razumijete jedno od najslavnijih djela ikad stvorenih te otvorite prostor za diskusiju i razmjenu mišljenja.

Predavanje profesora Nedeljka Tintora o slici Mona Lise bit će održano 20. 11. 2023. u 18 sati. Ulaz je slobodan za sve posjetitelje.
Ilustracijahttps://www.mos.org/pulsar/mona-lisa

Prodaja slika Online

Tekstovi i fotografije na ovoj stranici vlasništvo su njihovih autora i nije dopušteno njihovo skidanje i upotreba bez odobrenja autora i bez navođenja linka stranice kao izvora.