Izložba ilustracija i predstavljanje knjige "Legendarica" u Zagrebu


legendarica

Imamo iznimno zadovoljstvo pozvati vas na jedinstveno događanje - predstavljanje knjige "Legendarica" uz otvorenje izložbe ilustracija iz pera talentirane umjetnice Tee Galović. Ova inspirativna večer održat će se u subotu, 2. ožujka 2024., s početkom u 19:30 sati, u Centru za kulturu i informacije Maksimir.

"Legendarica" nije samo knjiga, već remek-djelo koje nas vodi na putovanje kroz fantastični svijet bajki i mitova. Tea Galović je svojim rukopisom stvorila čarobne ilustracije koje oživljavaju priče i likove koji su nam poznati iz djetinjstva. Ova izložba predstavlja priliku da zaronite u svijet mašte i ponovno otkrijete ljepotu priča koje su oblikovale naša sjećanja i snove.

Naši posebni gosti na ovoj večeri bit će Zavičajno društvo Sinac - Zagreb, čije prisustvo dodatno obogaćuje naš susret.

O knjizi "Legendarica" govorit će ugledni stručnjaci i zaljubljenici u književnost i umjetnost: dr. sc. Jasminka Brala Mudrovčić, Ljiljana Bogdanović, Ivanka Đelilović i Manja Kostelac-Gomerčić. Njihovi osvrti sigurno će dodatno obogatiti naše razumijevanje i doživljaj ove predivne književne i likovne kreacije.

Ova večer bit će prilika za susretanje s ljepotom umjetnosti i zajedničko uživanje u jedinstvenom stvaralaštvu Tee Galović.Prodaja slika Online

Tekstovi i fotografije na ovoj stranici vlasništvo su njihovih autora i nije dopušteno njihovo skidanje i upotreba bez odobrenja autora i bez navođenja linka stranice kao izvora.