Ministar kulture RH Berislav Šipuš otvorit će 7. Noć kazališta

20.11.2015. - Ministar kulture RH Berislav Šipuš otvorit će u subotu 21. studenoga 2015. godine u 18 sati u Dječjem kazalištu Dubrava (Cerska 1) 7. Noć kazališta.

Ovogodišnja Noć kazališta održava se pod sloganom Bit(n)i ili Nebit(n)i, a uključeno je 85 kazališta i kulturnih institucija iz 42 mjesta u Republici Hrvatskoj. Tijekom Noći kazališta bit će odigrano 125 kazališnih predstava te održano osamdesetak popratnih programa, a mnoga kazališta tog će dana igrati svoje premijerne naslove. U Noć kazališta ove se godine uključilo i sedam okolnih zemalja - Austrija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Crna Gora, Češka, Slovačka i Srbija.

Nakon svečanog otvaranja u Narodnom sveučilištu Dubrava – Dječjem kazalištu Dubrava bit će izvedena predstava Teatra Barakuda 2012 Bajke u trapericama, a bogat program završava svečanom premijerom predstave Corto u izvedbi Ateatra u 22.30 sati.

Više informacija o programima tijekom Noći kazališta dostupno je na: www.noc-kazalista.com/noc-kazalista-2015/

Prodaja slika Online

Tekstovi i fotografije na ovoj stranici vlasništvo su njihovih autora i nije dopušteno njihovo skidanje i upotreba bez odobrenja autora i bez navođenja linka stranice kao izvora.