Damir Medešek - izložba crteža  „ Moj grad“ 

Otvorenje izložbe:  29.11.2015 u 20 sati

Opatovina bb / Trg Petrice Kerempuha

Zagreb

Najveći opus od 120 crteža nacrtan o Zagrebu. Crteži obuhvaćaju Gornji grad, Donji grad i Novi Zagreb.

Premjerna izložba kao posveta gradu

Moj grad

Damir Medešek rođen je u Zagrebu. Nakon osnovne škole polazi nastavu u Školskome centru „Ruđer Bošković", strojarski smjer, na Višoj tekstilnoj školi apsolvira dizajn odjeće i tekstila. Diplomirao je na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu u slikarskoj klasi profesora Zlatka Kauzlarića Atača.

Sustavno izlaže od 1985. godine. Zaposlen je kao majstor slikar u slikarnici Hrvatskog narodnog kazališta. U istoj ustanovi potpisuje više od pet stotina slikarskih izvedbi za scenu.

Od autorskih zamisli posebno mu je zapažena scenografija za dramsku predstavu „Kralj Lear" na Brijunima. Savjetnik je Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu. Izlagao je na više samostalnih i skupnih izložbi u zemlji i inozemstvu. Djela mu se nalaze u zbirkama:Caroline od Monaca, Kennedy, La Martina, Lacosta, Fashion Brioni, Mercedes, Cartier

Prodaja slika Online

Tekstovi i fotografije na ovoj stranici vlasništvo su njihovih autora i nije dopušteno njihovo skidanje i upotreba bez odobrenja autora i bez navođenja linka stranice kao izvora.

NAVIGACIJA