Rezultati 5. foto natječaja Minijatura 2015.

u organizaciji udruge FIJAKER

Na foto natječaj Minijatura 2015. u organizaciji udruge Fijaker odazvala su se 44 autora. Povjerenstvo, u sastavu Slavka Pavić, predsjednica, Božidar Kasal i Rolando Nikčević članovi, dodijelilo je jednu prvu, dvije druge i tri treće nagrade, te šest pohvala. Nagrade i pohvale pripale su:

1. nagrada
Ivica Tomić

2. nagrada
Davor Curić
Neda Rački

3. nagrada
Ivana Planinić
Darija Šesto
Davorka Trbojević

Pohvale:
Branka Dimić
Biljana Knebl
Višnja Makek
Miro Martinić
Nenad Reberšak
Aleksandar Tomulić

Fijaker

Na natječaj je 44 autora u konkurenciji i 3 izvan konkurencije poslalo ukupno 91 autorski rad. Prema propozicijama natječaja žiri je od autora koji su poslali više radova izabrao jedan rad za konkurenciju, a ostali sudjeluju u izložbi.

Ostali sudionici natječaja: Željko Bagić, Andrija Baša, Vesna Buntić, Dren Butković, Tomislav Dolovčak, Julija Domac, Tomislav Faist, Fredy Fijačko, Mladen Fliss, Boris Golub, Čedomil Gros, Dino Hajdarević, Marija Horoš Novaković, Zlatko Ivančok, Miroslav Juhant, A. Jurdana, Senka Jurković Gros, Krešimir Mehičić, Željko Novaković, Željko Plašč, Zvonimir Rendeli, Vladimir Superina, Pavao Toth, Martina Ribarić, Sandra Truntić, Mišo Vasilić, Višnja Vidmar, Miljenko Vojta, Vladimir Vrđuka, Paula Vrkić, Zdenko Vukelić i Ksenija Zurl

Izvan konkurencije: Slavka Pavić, Božidar Kasal – članovi žirija, Vesna Špoljar - organizacija Natječaja

Nagrađenima i pohvaljenima čestitamo, a svim sudionicima zahvaljujemo na odazivu.

Pozivamo vas na otvorenje izložbe 18. prosinca u 19 sati, caffe bar „LP“, Račkoga 11, Zagreb.

Sve minijature pristigle na natječaj biti će izložene. Nakon otvorenja izložbe, minijature će se prodavati, a novac prikupljen od prodaje darovat će se, kao i prijašnjih godina udruzi sa socijalno-humanitarnim ciljevima Ozana, Vukovarska 235, Zagreb.

Želimo svima Sretan Božić i novu godinu i neka vas uvijek prati DOBRO SVJETLO!

Prodaja slika Online

Tekstovi i fotografije na ovoj stranici vlasništvo su njihovih autora i nije dopušteno njihovo skidanje i upotreba bez odobrenja autora i bez navođenja linka stranice kao izvora.