Linija i prostor u grafičkom listu i njegovu okružju

vrijeme: 05.01.2016. 19,00

mjesto: Zagreb; Galerija Pikto, Branimirova 29


Linija i prostor

Valentina Šuljić rođena je 21. veljače 1976. u Zagrebu.

Diplomirala je 2001. godine na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu u klasi prof. Frane Para. Godine 1998. provela je studijski semestar na Fakulty výtvarných umêní VUT-FAVU Brno, Češka. Od 2005. do 2007. radi kao stručna suradnica Grafičkog odjela Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu.

Postdiplomski studij grafike završava u siječnju 2007. godine na Akademiji likovnih umjetnosti u Sarajevu, Grafički odjel kod mentora prof. Dževada Hoze i prof. Ibrahima Krzovića kada stječe titulu magistra grafike. Poslijediplomski doktorski studij grafike pri Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu polazi od 2006. godine pod vodstvom mentora red. prof. Frane Paro, mentorom red. prof. dr. sc. Vere Turković i komentorom doc. art. Ksenije Turčić, gdje i doktorira u lipnju 2014. godine.

Članica je Hrvatskoga društva likovnih umjetnika (HDLU), Udruge likovnih stvaralaca Zaprešića (ULS) i Hrvatske zajednice samostalnih umjetnika (HZSU).

Svoj umjetnički izričaj predstavlja publici na mnogobrojnim samostalnim i skupnim izložbama u zemlji i inozemstvu od kojih su najvažnija sudjelovanja na svjetskim bijenalima grafike malog formata.

Prodaja slika Online

Tekstovi i fotografije na ovoj stranici vlasništvo su njihovih autora i nije dopušteno njihovo skidanje i upotreba bez odobrenja autora i bez navođenja linka stranice kao izvora.