A`Design Awards 2015 proglašenje pobjednika

Međunarodno natjecanje A’ Design Awards & Competition objavilo je najbolji dizajn u svim područjima dizajna za 2014 - 2015 godinu

golden-laurel-wreath


A’Design Award & Competition, (designaward.com), najveća svjetska nagrada u dizajnu objavila je rezultate natjecanja u dizajnu za 2014 - 2015 godinu: 837 pobjednika iz 83 zemlje u 89 različitih disciplina. Radove sudionika je pažljivo ocjenjivao međunarodni žiri sastavljen od iskusnih akademika, uvaženih novinara profesionalaca i iskusnih poduzetnika koji su se detaljno posvetili radovima dok su glasali.

Entuzijasti i urednici iz cjelog svijeta pozvani su da otkriju inspiraciju, posljednje trendove u umjetnosti, arhitekturi i tehnologiji tako što će posjetiti galeriju pobjedničkih radova A’Design Awards natjecanja na http://www.design-interviews.com

Rezultati A’Design natjecanja objavljuju se 15. travnja svake godine. Najbolji proizvodi, projekti i usluge koje odišu najboljim dizajnom, tehnologije i kreativnost nagrađeni su u ovom natjecanju. Kao znak nadmoći u dizajnu i inovacijama. Postoji pet nivoa rangiranja: Platinum, Gold, Silver, Bronze i Iron A’Design nagrada. Ove nagrade dodjeljuju se svake godine u svim disciplinama. Dizajner, kompanije i institucije iz svih zemalja svake godine se pozivaju da odaju priznanje svojim djelima sudjelovanjem u ovom natjecanju.

A’ Design Nagrade dodjeljuju se za Dobar Prostorni dizajn (Arhitektura, dizajn Enterijera, Urban dizajn i Pejzažna arhitektura) Dobar Industrijski dizajn (Dizajn proizvoda, uređaja, vozila i Dizajn strojeva), Dobar reklamni dizajn (Grafički dizajn, Marketing dizajn), Dobar modni dizajn (Dizajn odjeće, Modnih dodataka, i Dizajn obuće) Dobar dizajn u području usluga, strategija, kvaliteta i inovacije) takođe i dostignuća u umjetnosti i literaturi.

Dobitnici sudjeluju glamuroznoj gala večeri u Italiji, gdje se pozivaju na binu da prime svoj pehar, A’ Design nagradu i godišnji almanah. Također imaju šansu da sudjeluju u izložbi najboljih dizajnera godine, kako bi prezentirali svoj rad u Italiji.

A’Design Nagrada je cjenjen i sveobuhvatni komplet koji se daje pobjednicima kako bi približili svoje radove međunarodnoj publici. Pored pehara, nagrade i almanaha, A’Design Nagrada uključuje i PR i marketing usluge, kao što su prijevod nagrade, priprema za tisak i doživotna licenca za korištenje našeg logoa.

Dok je izdanje za 2014 - 2015 godinu završeno, natjecanje za 2016. godinu je otvoreno. Zainteresirani dizajneri, umjetnici arhitekti i kompanje mogu se registrirati i priložiti svoje radove na https://competition.adesignaward.com i gdje mogu naći sve informacije vezane za takmičenje kao što su kriteriji, važni datumi, imena sudaca, obrasci.

O nama:

A’Design Awards su osnovane kako bi podigle svijest o dobrom dizajnu. Krajnji cilj A’Design natjecanja je da podstakne dizajnere, kompanije i brendove cijelog svijeta da stvore bolji proizvod, uslugu i sistem koji će doprinijeti čovječanstvu. A’Design Awards natjecanje podstiče dizajnere širom svijeta da stvaraju proizvode i projekte koji bi nudili veću funkcionalnost, superiornu estetiku, efikasnost, održivost i učinak. Saznajte više o A’Design Award & Competition na http://www.nagradazadizajn.com

Prodaja slika Online

Tekstovi i fotografije na ovoj stranici vlasništvo su njihovih autora i nije dopušteno njihovo skidanje i upotreba bez odobrenja autora i bez navođenja linka stranice kao izvora.