Natječaj za internacionalno takmičenje u dizajnu A' Design Award & Competition

A' Design Award & Competition je vodeće međunarodno godišnje natjecanje u dizajnu. The A' Design priznanja su podijeljena na veliki broj područja, kako bi predstavili što više dizajnera iz cijelog svijeta i iz što više disciplina. Radovi prijavljeni na natjecanje biti će revidirani od strane anonimnog žirija sastavljenog od iskusnih akademika, uvaženih novinara i profesionalaca. A' Design Award & Competition nudi slavu, prestiž, publicitet i međunarodna priznanja svim pobjednicima ovog natjecanja, kroz A'Design Nagradu koja se daje u čast pobjedničkog dizajna.

Design_Award

"A' Design Nagrada" uključuje, ali se ne ograničava na, : međunarodni certifikat za dizajn u metalnoj rami, pozivnica za ekskluzivnu gala večer u Italiji, online + offline izložba nagrađenih radova, A2 poster nagrađenog rada, godišnja publikacija najboljih radova u tvrdom povezu, specijalni 3d trofej u luksuznoj crnoj kutiji, prijevod rada na dvadeset i više jezika, kako bi zaista dospjeli do međunarodne publike, ekskluzivni intervju sa pobjednikom, priprema za tisak i distribucija, licenca za upotrebu "A' Design Nagrada Logoa" u daljnjem radu, promocija pobjedničkih radova u stotinama drugih publikacija, pojavljivanje u medijima, uključivanje u " World Design Rankings" listu, takođe i pristup daljnjem marketingu i PR-u.

A’ Design Nagrada & natjecanje je ustanovljeno kako bi se promovirao i prepoznao najbolji dizajn u svim zemljama i u svim disciplinama. Glavni cilj ovog natjecanja je stvaranje globalne svijesti o dobroj praksi i principima, isticanjem najboljeg dizajna u svim zemljama i svim područjima. Krajnji cilj A’ Design Nagrada je da podstakne dizajnere i brendove širom svijeta, da stvaraju superiorne proizvode i projekte koji će koristiti društvu.

A’ Design Nagrada & natjecanja ima filantropski cilj, da unaprijedi društvo pomicanjem granica nauke, dizajna, kreativnosti i tehnologije. A’ Design Nagrada & natjecanje ima za cilj kreiranje podsticaja i programa koji bi podstakli i nagradili kreativnost, originalnost u svim industrijskim sektorima. Logo A’ Design Pobednika koji dobijaju pobjednički dizajni, simbolizira originalan, funkcionalan i efikasan dizajn koji čini svijet boljim mjestom.

Svake godine, A'Design Nagrada se dodjeljuje radovima koji se fokusiraju u inovaciji, tehnologiji, dizajnu i kreativnosti. Sve prijave se prihvaćaju do 28. veljaće a rezultati se objavljuju do 15. travnja tekuće godine. Dizajneri širom svijeta se pozivaju da sudjeluju sa svojim najboljim radovima, projektima i proizvodima. Radovi se prihvaćaju pod uvjetom da su dizajnirani u posljednjih 10 godina.

Saznaj više o A' Design Nagradama

Pogledaj prezentaciju A' Design Nagrade: http://www.designaward.com

Opširna prezentacija of A' Design Priznanja: http://www.whatisadesignaward.com

Pogledaj već nagrađen dizajn: http://www.awardeddesigns.com

Pogledaj priopćenja za javnost nagrađivanih radova i projekata: http://www.press-kit.org

Pročitaj intervju sa nagrađenim pobjednicima: http://www.design-interviews.com

Prijavite Vaše radove za A' Design takmičenje: https://competition.adesignaward.com/registration.php

Pogledajte World Design Rankings listu: http://www.worlddesignrankings.com

Preuzmite A' Design Award Logo & Editorial: https://competition.adesignaward.com/downloads.html

Prodaja slika Online

Tekstovi i fotografije na ovoj stranici vlasništvo su njihovih autora i nije dopušteno njihovo skidanje i upotreba bez odobrenja autora i bez navođenja linka stranice kao izvora.