Natječaj za izlaganje u Izložbenom salonu Izidor Kršnjavi u 2017. godini

prijava: 8. 8. 2016.

mjesto: Zagreb, Izložbeni salon Izidor Kršnjavi, Trg maršala Tita 11

url: http://ss-primijenjenaumjetnostidizajn-zg.skole.hr/

Natječaj za izlaganje u Izložbenom salonu Izidor Kršnjavi u 2017. godini

Izložbeni salon Izidor Kršnjavi poziva umjetnike i kustose da se prijave na Natječaj za izlaganje u 2017. godini. Prijave se primaju do 8. kolovoza..

Prijaviti se mogu umjetnici s djelima u svim likovnim tehnikama i medijima (slikarstvo, kiparstvo, grafika, fotografija, instalacija, prostorne intervencije, video, novi mediji…), interdisciplinarni projekti i kustoske koncepcije, a posebno projekti suvremene umjetničke prakse.

Program Salona jednim dijelom osmišljava i uređuje Savjet Salona putem Natječaja, dok drugi dio kuriraju udruge UBU i Organizam.

Prijava za Natječaj – tražene sastavnice:

• ime, prezime, adresa, e-adresa i kontakt telefon umjetnika/umjetnice/kustosa; struka (i titula) koju navodite uz ime i prezime

• naziv izložbe/projekta i idejni opis projekta (do 1500 znakova), stajalište (statement) autora/autorice projekta (što i zašto želi izlagati…, ciljevi projekta)

• detaljniji opis projekta (nije obvezno)

• prijedlog za popratnu radionicu za učenike i/li javnu tribinu vezanu uz izložbu/projekt

• profesionalni životopis

• popis samostalnih i skupnih žiriranih izložbi, performansa i sl. (katalozi u prilogu – prema mogućnostima, nije obvezno)

• tehnički opis radova (medij, dimenzije…), cca broj radova; tehnički opis postava

• prijedlog troškovnika izložbe i plan osiguravanja potrebnih sredstava

• popratni materijali (fotografije, skice, digitalna dokumentacija, video, audio, link na rad), …

Prijedlozi se podnose putem prijavnice u prilogu / na ovom linku; prijavnica je također dostupna na dolje navedenoj web stranici. Na istoj se stranici može pogledati tlocrt izložbenog prostora

Molimo prijave dostaviti e-poštom (maksimalna veličina/težina dokumenta: 20 MB) ili u digitalnom obliku na CD-u, a prema potrebi i mogućnostima i u papirnom obliku (npr. katalozi), osobno ili poštom, na adresu:

Izložbeni salon Izidor Kršnjavi, Trg maršala Tita 11, 10000 Zagreb.

E-adresa: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Prijave se primaju do 8. kolovoza 2016. god.

Savjet Salona izvršit će odabir prijedloga i objaviti rezultate na web stranici http://ss-primijenjenaumjetnostidizajn-zg.skole.hr/(Izložbeni salon Izidor Kršnjavi) do 20. kolovoza 2016.

Prihvaćeni prijedlozi godišnjeg programa Salona prijavit će se za financiranje na natječaje za sredstva iz proračuna javnih potreba u kulturi za 2017. godinu..

Napomena:

Nepotpune i nepravodobne prijave neće se razmatrati.

Za sve dodatne informacije obratite se voditeljici Salona Mirjani Tomašević Dančević, mob.: 091/7829999, e-adresa: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Prodaja slika Online

Tekstovi i fotografije na ovoj stranici vlasništvo su njihovih autora i nije dopušteno njihovo skidanje i upotreba bez odobrenja autora i bez navođenja linka stranice kao izvora.