Izložba Dvorišta i Haustori

vrijeme: 6. listopada u 19:00 do 7. listopada u 22:00

mjesto: Ilica 202, Zagreb

 Izložba Dvorišta i Haustori

O PROJEKTU DVORIŠTA I HAUSTORI:

Stranica "Dvorišta i haustori" otvorena je stranica tj. međunarodni konceptualni foto projekt na koji možete objavljivati fotografije dvorišta i haustora fotografiranih po cijelom svijetu iznutra ili samo sa vanjske strane.

Dozvoljeno je fotografiranje sa mobitelom, tabletom ili sa fotoaparatom, bitno je da se navede lokacija haustora, odnosno grad tj. država. Haustori u velikim gradovima prepoznatljiv su simbol pov. grada, turistička atrakcija, mjesta gdje ljudi prolaze. Život u velikom gradu ima tempo i određenu funkcionalnost zbog koje ne primjećujemo "skrivene" i uvučene prostore . Projekt Dvorišta i haustori prati podražaje koji nas vuku svojim koloritom i sadržajem te kroz njih upoznajemo gradove i nepoznato. Fokusiranje pažnje na dvorišta i haustore neka je vrsta deriva tj. neplaniranog putovanja kroz urbani prostor. Haustor znači kućna vrata, a to je odveć skromno ime goleme kapijetine.

Autori izložbe: Goran Kerić i Stela Horvat

Izložba se održava u sklopu projekta ILICA KULTURE 2016.

Prodaja slika Online

Tekstovi i fotografije na ovoj stranici vlasništvo su njihovih autora i nije dopušteno njihovo skidanje i upotreba bez odobrenja autora i bez navođenja linka stranice kao izvora.