Lemmy Kilmister dobiva skulpturu u Zagrebu


Ian Fraser Kilmister, poznat pod glazbeničkim imenom Lemmy, engleski glazbenik, gitarist, pjevač i tekstopisac, osnivač i frontmen rock sastava Motörhead dobit će svoju skulpturu u Parku Rock'n'Rolla u dvorištu Beertije, u ulici Pavla Hatza 14 u Zagrebu, ove subote, 8. listopada, u 20 sati.

Lemmy Kilmister dobiva skulpturu u Zagrebu

Mjesto uz legende

Nedavno preminuli velikan svjetske glazbe tako će se u tematskome parku pridružiti Ramonesima, Joeu Strummeru, Johnu Lennonu, Nicku Caveu, Amy Winehouse, Jimmyju Hendrixu, Iggyju Popu, Davidu Bowieju i instalaciji Queens of the rock’n’roll koju čine Debbie Harry, Patti Smith i Skin iz Skunk Anansie, Jacku Whiteu te još jednoj instalaciji s 10 top bendova današnjice, nazvanoj Bands of the Decade.

Autor skulpture je zagrebački akademski kipar Ivan Duraković. Nakon otkrivanja skulpture u vrtu parka će se održati veliki Motörhead DJ party.

Prodaja slika Online

Tekstovi i fotografije na ovoj stranici vlasništvo su njihovih autora i nije dopušteno njihovo skidanje i upotreba bez odobrenja autora i bez navođenja linka stranice kao izvora.