Poziv za prijavu na Internacionalno takmičenje i nagradu za dizajn

A' Design Award & Competition je svjetsko vodeće ocjenjivano internacionalno takmičenje za dizajn. Priznanja za dizajn su organizovana u širokom spektrukreativnih polja da bi naglasila najbolje dizajnere svih zemalja u svim disciplinama. Prijave za takmičenje su recenzirane i anonimno ocjenjene od strane utjecajnog komiteta iskusnih akademika, istaknutih članova medija, i utvrđenih profesionalaca. A' Design Award & Competition obećava slavu, prestiž, publicitet i internacionalno priznanje svim pobjednicima takmičenja za dizajn preko nagrade koja se daje da bi se proslavili nagrađeni dizajni.

A’ Design Award & Competition je osnovano sa ciljem promocije i prepoznavanja najboljih radova sa područja dizajna u svim državama i unutar svih kreativnih disciplina. Primarni cilj A’ Design Award & Competition je kreiranje globalne svjesti i razumjevanja za praksu i principe dobrog dizajna kroz naglašavanje najboljih dizajna na području svih industrijskih disciplina u zemljama širom svijeta. Ultimativni cilj A’ Design Award & Competition je da stimulira dizajnere, kompanije i brendove širom svijeta na stvaranje superiornijih proizvoda i projekata koji će koristiti društvu.

A’ Design Award & Competition ima filantropski cilj da unaprijedi društvo kroz promicanje granica nauke, dizajna, kreativnosti i tehnologije tako što će stvoriti poticaj inovatorima da osmisle što bolje ideje. A’ Design Award & Competition planira stvoriti poticaje koje će podržati i nagraditi kvalitetne, orginalne ideje i koncepte generacije u svim idustrijskim sektorima. A’ Design Award pobjednički logo kojim se nagrađuju pobjednički dizajni, predstavlja priznanje orginalnosti, funkcionalnosti i efikasnosti datog proizvoda koji jednim svojim dijelom čini svijet boljim mjestom.

Poziv za prijavu na Internacionalno takmičenje i nagradu za dizajn

Nagrada za dizajn je priželjkivani i obimni pobjednički set za nagrađene dizajne. Nagrada za dizajn uključuje, ali nije ograničena samo na to: internacionalni certifikat o izvrsnom dizajnu u metalnom okviru, pozivnica na ekskluzivnu gala veče u Italiji, onilne + offline izložba nagrađenih radova, A2 poster nagrađenih radova, najbolji radovi' publikacija tvrdih korica, specijani 3D printani metalni nagradni trofej u luksuznoj crnoj kutiji, prevod projekta na 20+ jezika u cilju da istinski dosegne do internacionalne poblike, ekskluzivan interviju sa pobjednikom, priprema za medijsku objavu i distribuciju, licenca za korištenje "A' Design Award Winner Logo" u vašoj komunikaciji, promociji nagrađenih radova sa hiljadama drugih publikacija, pojava u medijama pomoću naših medijskih partnera, uključenje u svjetske ljestvice dizajna kao i pristup daljim marketinškim i PR sredstvima.

Svake godine, projekti koji su fokusirani na inovaciju, tehnologiju, dizajn i kreativnost su nagrađeni sa nagradom za dizajn. Prijave se primaju godišnje do 28. Februara i rezultati su objavljeni svake godine 15-tog Aprila. Dizajneri širom svijeta su pozvani da učestvuju u priznanju kroz prijavu svojih najboljih radova, projekata i proizvoda. Prijave se prihvataju ukoliko su dizajnirane u zadnjih 10 godina

Ukoliko želite da više saznate o A' Design Awards: A' Design Award prezentacija :
http://www.designaward.com
Preciznija prezentacija priznanja za dizajn:
http://www.whatisadesignaward.com
Pregledajte nagrađene dizajne:
http://www.awardeddesigns.com
Pristupite medijskim setovima nagrađenih radova i projekata:
http://www.press-kit.org
Pročitajte intervjue sa nagrađenim dizajnerima:
http://www.design-interviews.com
Prijavite svoj rad na takmičenje za dizajn:
https://competition.adesignaward.com/registration.php
Otkrijte svjetske dizajnerske top liste:
http://www.worlddesignrankings.com
Download A' Design Award Logo & Editorske slike:
https://competition.adesignaward.com/downloads.html

Prodaja slika Online

Tekstovi i fotografije na ovoj stranici vlasništvo su njihovih autora i nije dopušteno njihovo skidanje i upotreba bez odobrenja autora i bez navođenja linka stranice kao izvora.