Prijave za ciklus tečaja "Digitalna fotografija"

Otvorene su prijave za slijedeći ciklus tečaja "Digitalna fotografija", koji se održava u Rijeci, rad u malim grupama s individualnim pristupom, a termini se prilagođavaju mogućnostima polaznika.

Cilj tečaja - stjecanje potrebnih znanja za snimanje i obradu tehnički korektnih fotografija, uz puno korisnih informacija i primjera.

Predavač - Aleksandar Saša Tomulić umjetnički fotograf i fotografski instruktor, jedan od najnagrađivanijih domaćih fotografa s visokim zvanjem EFIAP.

Prijave za ciklus tečaja

Na kraju tečaja dobivate diplomu i poklon u obliku DVD-a s pdf-katalozima s raznih međunarodnih salona fotografije i besplatnim programima za pregled, obradu i podešavanje fotografija te 1 sat besplatnih konzultacija.

Moguće je i održavanje vikend tečajeva po istom programu i izvan Rijeke, pošaljite mail na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. radi detaljnijeg dogovora.

Više o tečaju, sadržaj i prijavnica na www.spotfoto

Prodaja slika Online

Tekstovi i fotografije na ovoj stranici vlasništvo su njihovih autora i nije dopušteno njihovo skidanje i upotreba bez odobrenja autora i bez navođenja linka stranice kao izvora.