Art Lab vas poziva na Pjesničku ložu

U tmurnoj zimskoj noći, 18. siječnja u 19 sati, umjetnički kolektiv Art Lab odlučio je rasplamsati žeravicu kreativnosti i uvesti vas u svijet Pjesničke lože, poetskog okupljanja obogaćenog jedinstvenim draguljima (ne)afirmirane hrvatske lirike.

Art Lab vas poziva na Pjesničku ložu

Toga datuma, u Zvonigradskoj ulici 38 u Zagrebu, moći ćete prisustvovati jedinstvenom događaju koji će vas prožeti intrigom i inspiracijom.

Usudite se čuti pjesničke krikove Martina Ladike, Hendrika Muremija, Anite Jezne, Marine Katinić, Tome Zidića, Siniše Matasovića i ostalih gostiju, jer samo tako možete udahnuti život u duh poezije!

Nastup službenih gostiju odvijat će se u mističnoj i skrovitoj atmosferi do sad neviđenoj na našoj pjesničkoj sceni, te vam ponuditi jedno sasvim novo iskustvo pjesničkih čitanja. Nakon toga uslijedit će open mic dio večeri na kojem će svatko tko želi moći pročitati i pokoji vlastiti stih.

Maske i strahove ostavite kod kuće, donesite samo otvoreni um - Pjesnička loža vas očekuje!

Prodaja slika Online

Tekstovi i fotografije na ovoj stranici vlasništvo su njihovih autora i nije dopušteno njihovo skidanje i upotreba bez odobrenja autora i bez navođenja linka stranice kao izvora.