Izložba fotografija Vasje Pinzovskog

vrijeme: 11.01.2017. u 19.00 sati

mjesto: umjetnička galerija ŠPORER, Opatija

Vasja Pinzovski

Štovani prijatelji ,
....... pozivam vas na izložbu mojih fotografija opatijskih parkova koja će se održati 11.01.2017. u 19.00 sati u umjetničkoj galeriji ŠPORER u Opatiji.

Fotografije su nastale za potrebe prezentacije Grada Opatije i gradskih parkovnih površina na 23. Međunarodnoj smotri turizma, filma, krajobraza i 19. Međunarodnom festivalu turističkog filma, koji su održani od 10. do 12. studenoga 2016. u Solinu.

Na tom je festivalu uz izložene fotografije Opatija dobila i nominaciju za prestižnu titulu Međunarodni zlatni cvijet - CiB 2017. Izuzetna mi je čast da sam svojim fotografijama doprinjeo ovakvoj nominaciji a sada mi je osobito zadovoljstvo da to mogu pogledati svi oni koji vole Opatiju i koji prate moj fotografski rad.

Organizatori: Hrvatski muzej turizma i Parkovi d.o.o. Opatija Vašim dolaskom uveličat ćete izložbu i ispuniti moje srce zato vas sa radošću očekujem.

Izložba će biti otvorena do 24.01.2017.

Prodaja slika Online

Tekstovi i fotografije na ovoj stranici vlasništvo su njihovih autora i nije dopušteno njihovo skidanje i upotreba bez odobrenja autora i bez navođenja linka stranice kao izvora.