FacebookTwitterGoogle Bookmarks

Korisnička ocjena: 0 / 5

Zvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivnaZvjezdica neaktivna
 

Radionica digitalne fotografije udruge K.V.A.R.K.

Udruga K.V.A.R.K. pokreće prvi u nizu ciklusa radionica digitalne fotografije sa voditeljem iskusnim fotografom Dr. sc. Zdenkom Balogom. Radionice kreću u ponedjeljak 30 siječnja u 19.30 u Klubu kulture (Hrvatski dom) u Križevcima, a održavat će se tijekom veljače ponedjeljkom i srijedom u istom terminu.

Radionica digitalne fotografije udruge K.V.A.R.K.

Pored teoretskog uvoda u kojem će polaznici naučiti odabrati način fotografiranja i podatke u različitim situacijama, te prezentacija sa primjerima dobre prakse, održat će se praktične tematske radionice gdje će se polaznici pod vodstvom moderatra okušati u žanrovima koncertne i studijske fotografije. Prijaviti se možete na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na telefon 048 711073.

Radionice su za polaznike potpuno besplatne, a polaznici trebaju posjedovati vlastiti digitalni fotoaparat.

NAJ-NAJ.HR je zabavno edukacijski portal na kojem možete birati svog omiljenog favorita
OVOG LJETA BUDI NAJ NAJ Nominiraj prijateljicu ili prijatelja u kategoriji “Ljepota “ i obuci majicu “NAJ NAJ“!Za svakog kandidata kojeg žiri odobri i osobu koja ga je nominirala poklanjamo majicu FRUIT OF THE LOOM. Nakon što vidite da je Vaš kandidat objavljen pošaljite nam na email i željene brojeve majica.

Prodaja slika Online

Najnovije na stranici

Tekstovi i fotografije na ovoj stranici vlasništvo su njihovih autora i nije dopušteno njihovo skidanje i upotreba bez odobrenja autora i bez navođenja linka stranice kao izvora.

© 2013 Ludvig dizajn. All Rights Reserved.