Radionica analognim fotoaparatima "Back to Twenties"

Naslov radionice upućuje da se vraćamo “nekoliko” godina unatrag. Vremeplovom dovodimo četiri modela iz sredine prve polovice prošlog stoljeća. Da bi doživljaj bio potpun, fotografiranje će biti isključivo analognim fotoaparatima na c/b filmu. Nemate li tu opremu iz “kamenog doba”, mi ćemo vam posuditi. Film je naša briga. Dva fotografa će samo za vas namještati rasvjetu, mjeriti svjetlo, pomoći savjetima i raditi baš sve što je potrebno da se prepustite zvuku pravog zatvarača. Uistinu želimo da kroz tražilo ugledate prošlost i tome se u potpunosti posvetite. Zbog toga je radionica zamišljena u trajanju od dva sata za dva polaznika, četiri modela i dvije postave. To je uistinu dovoljno vremena da promislite 36 kadrova i isto toliko puta pritisnete okidač.

Radionica

Dok, nakon toga ispijate kavu ili čaj, kako uostalom i priliči dvadesetima, “oduzet” ćemo vam film. Sve drugo je opet naša briga. Razvijena i skenirana celuloidna traka, uz malo iznenađenje, dolazi na vašu adresu.

skustvo Dorotheae Lange i Edwarda Westona je neprocjenjivo, a za sve ostalo je…

1. Kada? Nedjelja, 12.2.2017.
2. U koliko sati? Odaberite sami (16-18; 18-20; 20-22; 22-24).
3. Gdje? The Studio, Republike Austrije 7A, Zagreb; besplatna parking mjesta
4. Što sve trebam ponijeti? Ako imate svoj analogni fotić, ponesite ga ili jednostavno koristite naš.
5. Trebam li kupiti film? Naravno da ne. Mi smo pripremili jednu “špulu” za vas.
6. Što ako ne volim ni čaj ni kavu? Imamo i jedno piće koje smo dopremili vremeplovom zajedno s modelima.
7. Cijena? 750 novaca.

Kontakt: FotoOkvir

Prodaja slika Online

Tekstovi i fotografije na ovoj stranici vlasništvo su njihovih autora i nije dopušteno njihovo skidanje i upotreba bez odobrenja autora i bez navođenja linka stranice kao izvora.