Izložba Zvonimira Haramije Hansa "lo-fi Garage Pop"

vrijeme: 07.04.2017. - 07.05.2017.

mjesto: Koprivnica; Galerija Koprivnica,

Muzej grada Koprivnice u prostoru koprivničke Galerije u petak u 19 sati, otvara samostalnu izložbu Lo-fi Garage Pop Zvonimira Haramije Hansa.

zložba Lo-fi Garage Pop predstavlja slike nastale u posljednje 2 – 3 godine koje su rezultat su utjecaja i prožimanja različitih likovnih formi (crteža, slikarstva, grafike, klasičnog i digitalnog kolaža) i pravaca (dadaizma, pop arta, stripa, suvremenog street arta). Već sam naziv izložbe otkriva neraskidivi spoj likovnosti i glazbe i činjenicu da će ga u likovnom smislu najviše inspirirati popularna kultura, ali i melodičnost pop glazbe sredine 20. stoljeća. Stoga se pojam izložbe ovdje može poistovjetiti s likovno-glazbenim albumom – s jasnom referencom na suvremenost u propitivanju međuljudske komunikacije, muško-ženskih odnosa i formiranja identiteta te njegova položaja i uloge u današnjem društvu.

Izložba Zvonimira Haramije Hansa

Zvonimir Haramija Hans rođen je 1978. godine u Čakovcu. Diplomirao je na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu, u grafičkoj klasi prof. Šiška. Bavi se slikarstvom, ilustracijom i izradom animiranih video spotova i slikanjem murala. Samostalno izlaže od 2004. godine. Trenutno živi i radi u Koprivnici.

Prodaja slika Online

Tekstovi i fotografije na ovoj stranici vlasništvo su njihovih autora i nije dopušteno njihovo skidanje i upotreba bez odobrenja autora i bez navođenja linka stranice kao izvora.