Kulturoš

vrijeme: 16. lipnja – 25. lipnja 2017.

mjesto: Galerija Scheier Cakovec

Kulturoš je kulturno umjetnička manifestacija nastala u želji za promicanjem kvalitetnog suvremenog kulturnog programa na području sjevero-zapadne Hrvatske. Projekt okuplja i predstavlja više od 30 mladih umjetnika različitih disciplina s područja cijele Hrvatske te stvara jedinstvenu platformu za njihovo povezivanje s lokalnim obrtnicima, gospodarstvenicima, industrijalcima i kulturnim institucijama.

Kulturoš

Osvježite ove vruće ljetne dane raznolikim devetodnevnim kulturno-umjetničkim programom. Uz izložbu uživajte u brojnim koncertima, performansima, radionicama, predstavi i predavanjima.

Programski dio projekta izvodi se u zgradi Scheier i prostoru atrija Soho bara od 16. do 25. lipnja dok je ulaz na sve događaje besplatan.

Pratite nas i saznajte detalje o održavanju programa!

Program provodi umjetnička sekcija Centra za mlade (CeZaM) uz podršku Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

PROGRAM..

PETAK 16.6. / 20:00 / zgrada Scheier

Svečano otvaranje izložbe Plesni studio "Korak" 20:30

NEDJELJA 18.6. / 17h / atrij SOHO bara Ženska vokalna skupina KUU Veseli Međimurci &Ethno Garden

UTORAK 20.6.2017. / 17:00/ dvorana Scheier Tradicijska umjetnost u suvremenoj optici: Janja Kovač

ČETVRTAK 22.6.2017. / 21:00 / dvorana Scheier Predstava: Gllugl "Pekel na Zemli"

Prodaja slika Online

Tekstovi i fotografije na ovoj stranici vlasništvo su njihovih autora i nije dopušteno njihovo skidanje i upotreba bez odobrenja autora i bez navođenja linka stranice kao izvora.