Izložba Mercedes Bratoš i Ane Jakić Divković "Pričam ti priču"

vrijeme: 17.11.2017. u 19 sati

mjesto: Hotel Palace, Trg J.J. Strossmayera 10, Zagreb

Mercedes Bratoš

Mercedes Bratoš, slikarski kolažira paralelne svijetove u njihovoj motivskoj povezanosti. Kompozicije ovih slika slojevite su i složene.

One istovremeno kombiniraju više očište, više razlicitih ambijenata, od interijera. Otkrivajući svoje unutarnje prostore.

Mercedes traži sintezi minulih trenutaka proizašlih iz dubina njezina bića, podsvjesnog i iracionalnog te iz vlastitog osjetilnog doživljaja svijeta i vizualizacije njegove stvarnosti poput samog odraza s onu drugu stranu.

Mercedes Bratoš

Mercedes Bratoš rođena je 1979.god.u Dubrovniku, gdje je završila osnovnu i srednju umjetničku školu Luka Sorkočević, diplomirala je na Accademi di Belle Arti u Firenci, u klasi prof. Umberta Borella.

Imala je više samostalnih i skupnih izlozbi u Hrvatskoj i inozenstvu. Članica je HDLU-a i HULUK-a. Voditeljica i asistentica kreativnih radionica u Udruzi Svitanje (udruga za zaštitu i promocanje mentalnog zdravlja).

Živi i radi u Zagrebu.

Prodaja slika Online

Tekstovi i fotografije na ovoj stranici vlasništvo su njihovih autora i nije dopušteno njihovo skidanje i upotreba bez odobrenja autora i bez navođenja linka stranice kao izvora.