Izložba Anđelka Brkića ”Običaji i tradicija”.

vrijeme: 26.11 2017 od 18 sati.

mjesto: Galerija Alojzija Stepinca, Selingerova 16, Koprivnica

Izložba Anđelka Brkića

U slikarskom procesu nalazi unutarnji mir, a slike koje pritom nastaju odraz su njegovog pogleda na život ispunjenog poštovanjem prema prirodi, tradiciji i strani života u kojem je traganje za istinom način postojanja.

Pritom slijedi svoje srce i unutarnje porive koji ga primoravaju na potragu za posljednjim tragovima izvornosti očuvane u hrvatskoj folklornoj baštini.

Te slike su često motiv njegovog slikarstva.Izložene slike su ulja i akril na platnu. Radovi su to zaljubljenika u boje, terpentin, ulje... i rezultat su upornog rada i istraživanja čudesnog svijeta boja.

Prisutan je na mnogim humanitarnim, domaćim i nekoliko međunarodnih kolonija. Izlaga je na brojnim skupnim izložbama sa LKC Koprivnica, LS "Podravka 72" i HDLU Zagreb čiji je član te nekoliko samostalnih izložbi.

Samo prošle 2016. godine sudjelovao je na 8 skupnih izložbi od čega četiri u Zgrebu (tri s HDLU Zagreb i jedna u organizaciji portala Akademija art) i 7 likovnih kolonija humanitarnog karaktera.

Prodaja slika Online

Tekstovi i fotografije na ovoj stranici vlasništvo su njihovih autora i nije dopušteno njihovo skidanje i upotreba bez odobrenja autora i bez navođenja linka stranice kao izvora.