USKRŠNJI ZEC

 
Pozdrav svima!!!

Evo razmisljah o cemu malo pisati – pa sam se odlučila za Uskrs.
Kako smo svi u nekom deficitu evo ideje kako razveseliti mališane i ukučane.

 

Dakle potrebna nam je limenka- ili više :) od pive ili rola od wc papira  , boja, škare,lijepilo, gumbi, flomaster, salvete, malo mašte i krenimo u izradu Uskršnjeg zeca !!!!

USKRŠNJI ZEC:

Dakle kad smo popili pivu nakon finog ručka, isperemo limenku i stavimo ju sušiti na radijator, te uzmemo neku svijetlu boju i spužvicom ( može izrezana od spužve za pranje suđa)  utapkamo boju. Uzmite bijelu ili bež ako čete oblagati limenku sa salvetom ili neku drugu boju ako želite samo lijepiti lice zeca.
Ovako inače izgleda moj stol u kuhinjici kada moja Boginja boja krene ludovati :) :

 
i sada idemo bojati limenku i na sušenje:

2

Zar ne izgleda kao jedna visoka tortaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)
Idemo dalje...pripremimo oći i nosić od gumbića i izrežimo od papira tanke trakice za brkove:

3

4

5

A da bi gospođica bila zgodna trebaju joj noge i uheka koje ćemo izrezati od tvrđeg papira i da bude sve lijepše decoupirati sa salvetom ( a možete koristiti i šareni novinski papir iz časopisa)

6

7a

8

9

10

Dakle kada se salveta osušila. Lijepimo limenku na postolje s nogicama a uheka na vrh limenke. E sada idemo dalje- zalijepiti ćemo okice i nosić s brkovima a flomasterom nacrtati trepavice i usta s osmjehom :) a na vrh glave uljepiti malo kuglica od salveta – kao i svaka djevojka i naša zečica mora imati frizuru i još čemo joj s gliterom nacrtati mašnu ...eto :)

11

12I sada sve neka se osuši....i kada je sve suho – može krenuti na svoj prvi spoj s društvancem napravljenim prošli tjedan :)

Ako nemate limenku- jer eto niste stigli ju kupiti ili Vaš dragi nije gledao utakmicu...možete uzeti tuljac od wc papira i upotrijebiti slike  razne šarene iz novina ili kataloga pa će Vaš zec izgledati otprilike ovako:

16

Nadam se da ste uživali igrajući se s mojom malenkosti i mojom Boginjom mašte.
Uživajte u svojim maštarijama i bojama......
Do slijedečeg  puta saljem pozdrave !!!

Jasminka

Tutorijal se ne smije kopirati i stavljati na druge stranice bez dopuštenja autora.

 

 

Prodaja slika Online

Tekstovi i fotografije na ovoj stranici vlasništvo su njihovih autora i nije dopušteno njihovo skidanje i upotreba bez odobrenja autora i bez navođenja linka stranice kao izvora.